Jag hoppas hon har sin kortaste klänning på festen

Jag hoppas hon har sin kortaste klänning på festen | ETC

Jag tänker på alla dessa koncept som senaste 10-15 åren haft för avsikt att förhindra våldtäkt, men som inte orkat förskjuta den sista försvarslinjen ens en millimeter från kvinnans kropp. Jag hoppas hon har sin kortaste klänning på festen | ETC

Jag fejkade mig hela vägen till toppen av Paris Fashion

Senare får jag reda på att hon är berömd som en av de första digitala influencerna, och nu är hon en väl ansedd creative director. Med sin svarta klänning och vita byxor ser hon …

klänning | Danne och Vickan

På lördagen när den stora festen var så satsade Victoria på en garderob värdig en prinsessa. I kyrkan under Te deum så hade hon en av de snyggaste klänningar jag sett. En randig klänning i Silke från Dolce & Gabbana.

Planterat vare här! – Blommor & Trädgård – …

Är ganska säker på att om Clara inte gillat kommentaren hade hon nog bitit ifrån! Jag hoppas kunna lägga vantarna på den randiga klänningen du visade häromdagen, den var helt amazing! Jag har alltid klänning på mig. Oljade in verandan med roslagsmahogny förra veckan – iklädd Miss Clarity =) Fixa fina lyktor till festen.

Eva Och Tomas – Festen | zawisi

Det går en stöt genom kroppen på Eva. Hon känner till sin förskräckelse att hon blir rejält blöt mellan benen. Herre gud, låt inte Tomas få reda på vad jag har gjort. Eva känner hur tårar börja rinna nerför kinden. Nu måste jag ta mig samman så inte gästerna börja fundera vad som hänt. – Det hoppas jag också

Inside my head: juni 2010 – …

Så idag har jag varit mejerist – javisst! Hoppas jag var lite hjälp Therese – och kankse innebar ett och annat skratt 😉 behöver pengarna. Men just det tänker jag och kommer på att jag har fler betalda semesterdagar att ta ut – så jupp det blir mer semester för min del! När B kommer upp till mig för hon ska hämta sin bil får

Hannah går på Nobelfesten – helahalsingland.se

Hannah Linngård har tidigare bara kunnat se Nobel-festen och på all pompa och ståt i tv. Nu kommer hon att kunna se allt med egna ögon under Nobel-middagen och efterfesten. Nu på lördag drar hon på sig sin klänning i mörkblå chiffong och beger sig till Stockholms stadshus. Jag hoppas få se Victoria och Daniel, som

Anledningen till att pojkar kan ha klänning – Knivlisa

Som vanligt efter förskolan ville Harry ta på sig sin favvoklänning. Han frågade om det bara skulle vara familjen hemma i dag eller om vi skulle få besök. Efter det har hon väldigt sällan typiskt ”pojkiga” kläder Jag hoppas min son får vara precis som han är, men jag bor i ett land (Irland) där de är såååå efter i