– John har vært utro med menn i årevis

Er John Travolta homofil, og glad i sex med menn? | …

Er John Travolta homofil, og glad i sex med menn? Bildet over: HOMSERYKTER: John Travolta må tåle sterke homsebeskyldninger i ny bok.. TV2: “John har vært utro med menn i årevis.Nye homsebeskyldninger mot John Travolta. Bare uker før John Travolta og hans kone Kelly Preston venter barn, rammes paret av utrorykter.

Mannlig massør: – John Travolta ville betale meg for sex

Jeg er overbevist om at ekteskapet er et totalt bedrageri ettersom John liker menn, sa forfatteren. Les også: – John har vært utro med menn i årevis underholdning

Utro asshole!!! – Samliv og kjærlighetsrelasjoner

funnet ut at dritten av en mann har vært utro!! Er så sint og knust. Jeg har ofret alt for han, stått ved hans side i tykt og tynt, og han har vært utro i årevis. Værste er at min mann er en «kjendis» og har vært med på TV programmer der utroskapen har foregått. Som jeg har mistenkt flere ganger

Historier fra de som har vært/er utro Aug 10, 2015
Mannen min var utro, dama ble gravid!

See more results

Når ting faller sammen – Funkygine

Mannen som jeg har vært sammen med i 8 år, mannen jeg har vært gift med i 4 år og faren til barna mine. Jeg fikk mitt livs største sjokk… De siste årene har denne mannen vært utro. Ikke bare med en, men flere… I detalj la han alt på bordet… At det begynte ved en feiltagelse og deretter var grensen krysset.

Mistenker at samboeren er utro – Samliv og relasjoner

Du har helt tydelig en stor frykt for utroskap, og hun har tross alt allerede vært utro minst en gang (med mindre det er greit for deg at hun roter med andre menn). Vil du noen gang kunne stole på din samboer igjen?

Utro – krydder i en grå hverdag.. (Lillja)

Joda, det har dukket opp menn i kulissene som har vært i forhold til noen av ”mine perifere”, med uskyldige forslag og en fleipete tone man likevel ikke kan ta feil av. De er lett og plukke ut, og like lett og avvise, og er nok så ”uskyldig” at man ikke ville sagt at det var det, det var. Men hva om jeg hadde spilt med?

Sex og samliv: Derfor er menn utro – DinSide

Noen menn er også utro fordi de ikke vil at kjæresten eller kona skal utføre visse akrobatiske numre som vil ødelegge snill-pike -bildet de har av henne. Nummer 9: Hun var utro med deg OK, så fant du ut at kjæresten din var utro, og den eneste måten du kan bli kvitt sinnet ditt på er å gjøre det samme.

Har utroskap blitt normalt? – June Holm

Det er veldig trist å høre at det har blitt slik!, selv har jeg blitt beskyldt for dette flere ganger (for jeg drev å spilt i rockeband, var ikke så ille å se på, hadde langt hår og en kul gitar?)