Nu börjar vintertiden

Salong Image – Uppfräschning av färg samt klippning

Uppfräschning av färg samt klippning. Härlig färgning nu när vintertiden börjar närma sig Frisör: Sandra Salong Image, Stenalyckan Stormgatan 11

Bebbens Blogg: oktober 2011 – …

Nu när Mjällby AIF spelat färdigt så kommer det mer publik till våra hockeymatcher som även gilla hockey. Jag måste gratulerar Mjällby AIF till fortsatt spel i allsvenskan 2012. …

Pantertantens passioner: oktober 2016

Där ska man lägga i poletter för att få vatten och schampo från en borste. Jag följde med Bo, min svärson, en gång. Det var precis innan jag skulle lämna ifrån mig min gröna Renault. Det ser klart lite bättre ut om den då är rentvättad. Bo tvättade först den blå Clion, som jag nu kör, och sen min gamla, gröna bil.

Vintertid och vintermörker | Att bo i USA

Nov 05, 2011 · Aha så ni ställer om till vintertid nu därborta. Det blir ju en vecka efter oss här i Europa. Här verkar det ju vara fler och fler länder som skippar vintertid. Det är något jag hoppas att Sverige också kommer att göra snart. Nu är det mörkt innan fyra på eftermiddagen här och det blir inte heller ljust förräns vid 8 på morgonen.

Vägra Vintertid – Home | Facebook

På söndag börjar sommartiden – men två av tre svenskar skulle gärna slippa att ställa om klockan, enligt en undersökning som Ipsos har gjort på uppdrag av Dagens Nyheter. aftonbladet.se Vägra Vintertid is feeling satisfied.

LILJOR OCH TULPANER: Morgon vid kraftstationen

Oct 11, 2017 · Det är de rundorna som nu blir helglyx när höst och vintertiden lägger sig över oss. Men desto mysigare är det ju med all belysning Höstmys har sin charm också.

vintertiden.blogspot.com – En Mindre Sensation

Nu har jag en evig väntan framför mig!! Därför måste jag självfallet hitta en ny serie att se på. Jag är skeptiskt inför detta men min kusin har lyckas övertyga mig om att ge ”The Sara O’connor Cronicles” en chans.

Life in the suburb!: Vintertid – …

Men nu är det som det är och vi har bytt till vintertid och nu ligger vi 6 timmar minus Sverige, och 7 timmar minus Finland. Denna första vintertidssöndag är det frost ute, klart, vindstilla och det ser så vackert ut! I källaren ligger två töser och sover. Peter ska åka iväg och inhandla bagels nu.

studio karin: GOD MORGON VINTERTID

Ovan ljusstakssamligen på sideboardet som lyser för oss just nu. Blandad kompott, det blir finast så tycker jag. Några bröllopsgåvor, något ärvt, något köpt.

Sommartid – Wikipedia

Sedan 1996 har hela Europeiska unionen (EU) gemensam sommartid; den börjar sista söndagen i mars och slutar sista söndagen i oktober. Skiftet inträffar liksom i övriga EU 01.00 UTC , alltså klockan 02.00 eller 03.00 svensk tid (utan respektive med sommartid), [ 5 ] så att timmen mellan klockan 02.00 och 03.00 utelämnas (vid övergång till …

1917–1979: Ingen sommartid